POSVET AVTOMATIZACIJA STREGE IN MONTAŽE 2023 – ASM ’23

Spoštovani,

vabimo vas da se udeležite letošnjega 19. posveta Avtomatizacija strege in montaže – ASM ’23, ki bo potekal v sredo dne 6. decembra 2023 , s pričetkom ob 9. uri v prostorih GZS, Dimičeva ulica 13, Ljubljana.

Na posvetu ASM ’23 bo obravnavano aktualno stanje in novosti na področju avtomatizacije, strege in montaže s poudarkom na robotiziranih, inteligentnih in inovativnih rešitvah, naprednih tehnologijah v robotskih aplikacijah, povečanju učinkovitosti proizvodnih procesov z uvajanjem digitalizacije in digitalne vitkosti, vse v luči Industrije 4.0. Pridobljena nova spoznanja bodo v pomoč strokovnjakom in vodilnim delavcem pri vsakodnevnem delu v podjetjih.

POMEMBNO!

Preko uradne domače strani posveta ASM’23 www.posvet-asm.si/ lahko:
–      pridobite aktualne informacije glede posveta,
–      se prijavite na posvet kot udeleženec/ka,
–      si ogledate podpornike posveta,
–      si pogledate galerijo slik posveta iz preteklih let itd.

Program posveta si lahko ogledate na spletni strani dogodka.

Letošnji tradicionalni posvet ASM ’23, ki ga redno organizira Laboratorij LASIM, Fakulteta za strojništvo Univerze v Ljubljani v so-organizaciji z GZS, SRIP TOP, KCSTV, MGRT in ESRR je že devetnajsti po vrsti. Je tudi edini strokovni posvet s področja avtomatizacije strege in montaže v Sloveniji, ki se ga je v preteklih letih, v živo udeležilo med 120 in 150 strokovnjakov iz industrije – večina iz Slovenije in tudi posamezniki iz tujine.

Prijava na posvet je obvezna preko elektronskega obrazca na spletni strani posveta.

Kotizacija za posvet znaša 135€ in DDV. Kotizacija vključuje sodelovanje na celotnem posvetu, zbornik prispevkov v tiskani in elektronski obliki, osvežitev med odmori in kosilo. Člani KC STV imajo 30% popust na kotizacijo.

Kotizacijo nakažite do 5.12.2023 na podračun pri UJP: 01100 6030707507; sklic 00 519, Fakulteta za strojništvo, Ljubljana.

Ob registraciji na posvetu morajo udeleženci predložiti potrdilo o plačilu kotizacije.