Tudi letos je KC STV med pokrovitelji konference Avtomatizacija v industriji in gospodarstvu AIG’23. Konferenca prinaša vabljena predavanja, predstavitve člankov, podelitev nagrad Tehnološke mreže, predstavitve pokroviteljev, borzo kadrov in tekmovanje študentskih prispevkov. Teme predavanj so osredotočene na avtomatizacijo industrijskih obratov, avtomatizacijo v logistiki in prometu, avtomatizacijo v energetiki, pametna mesta in skupnosti, pametne stavbe in dom, krožno gospodarstvo, trajnostno pridelavo hrane, tovarne prihodnosti in mobilnost ter izkušnje in izzive pri izobraževanju avtomatikov na daljavo.

V sklopu konference KC STV 13.4. 2023 s pričetkom ob 14:30  organizira in vodi okroglo mizo z naslovom Tovarne prihodnosti in zeleni prehod, ki jo moderira dr. Zoran Marinšek z naslednjimi sodelujočimi:

  • Matevž Frangež, državni sekretar na MGTŠ
  • dr. Peter Wostner, UMAR
  • dr. Aleksandra Lobnik, SRIP Krožno gospodarstvo
  • mag. Matjaž Čemažar,  Domel d.o.o.
  • Stojan Kokošar, Kolektor SISTEH d.o.o.

Po zaključku okrogle mize pa vas vabimo tudi na podelitev nagrad  najboljših magisterskih in diplomskih nalog s področja avtomatizacije in vodenja procesov, ki jih vsako leto organizira Tehnološka mreža za sodobne tehnologije vodenja. Mladi upi tudi letos ne bodo razočarali!

Več o prijavi in programu konference izveste na tej povezavi!

Veselimo se vašega obiska in osebnega srečanja z vami.