POSVET AVTOMATIZACIJA STREGE IN MONTAŽE 2021/2022 – ASM ’21/22

Spoštovani,

Vabimo vas da se udeležite letošnjega 18. posveta Avtomatizacija strege in montaže – ASM ’21/22, ki bo potekal v sredo  11. maja 2022 , s pričetkom ob 9. uri v prostorih GZS, Dimičeva ulica 13, Ljubljana. Zelo nas bo veselilo, v kolikor se nam boste pridružili.

Na posvetu ASM’21/22 bo obravnavano aktualno stanje in novosti na področju avtomatizacije, strege in montaže s poudarkom na robotiziranih, inteligentnih in inovativnih rešitvah, naprednih tehnologijah v robotskih aplikacijah, povečanju učinkovitosti proizvodnih procesov z uvajanjem digitalizacije in digitalne vitkosti, vse v luči Industrije 4.0. Pridobljena nova spoznanja bodo v pomoč strokovnjakom in vodilnim delavcem pri vsakodnevnem delu v podjetjih. Zato bomo govorili tudi o tem, vključno s pomembno komponento, kot je KIBERNETSKA VARNOST. Pridobljena nova spoznanja bodo v pomoč strokovnjakom in vodilnim delavcem pri vsakodnevnem delu v podjetjih.

Tematski sklopi na posvetu Avtomatizacija strege in montaže 2021/2022 bodo:

  1. Inteligentna avtomatizacija in robotika 
  2. Industrija 4.0 – IIoT, Big Data, Cloud tehnologije, Varnost 
  3. Tovarne prihodnosti in pametni gradniki 
  4. Učinkovitost proizvodnih procesov in sistemov 
  5. Inovativne rešitve, izboljšave in vitka proizvodnja 
  6. Podjetja predstavljajo – dobre prakse 

Podroben program posveta ASM ’21/22 je objavljen  na spletni strani dogodka  ali v zgibanki dogodka .

POMEMBNO!

Preko uradne domače strani posveta ASM’21/22 www.posvet-asm.si/ lahko:

  • pridobite aktualne informacije glede posveta,
  • se prijavite na posvet kot udeleženec/ka,
  • si ogledate podpornike posveta,
  • si pogledate galerijo slik posveta iz preteklih let itd.

Letošnji tradicionalni posvet ASM ’21/22, ki ga redno organizira Laboratorij LASIM, Fakulteta za strojništvo Univerze v Ljubljani v so-organizaciji z GZS, SRIP TOP, KCSTV, MGRT in ESRR je že osemnajsti po vrsti. Je tudi edini strokovni posvet s področja avtomatizacije strege in montaže v Sloveniji, ki se ga je v preteklih letih, v živo udeležilo med 120 in 150 strokovnjakov iz industrije – večina iz Slovenije in tudi posamezniki iz tujine.

Na posvetu bo imel KC STV tudi uvodno predavanje, ki ga bo izvedel vodja programske pisarne KC STV  Rudi Panjtar. Obenem bomo v sklopu posveta  podelili nagrade Tehnološke mreže TVP za najboljše diplomske in magistrske naloge s področja tehnologij vodenja.

Za vaše cenjeno udeležbo na dogodku ASM ’21/22 se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo in se že veselimo srečanja z vami.